Dip Mary pieczony czerwony pieprz może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,23 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 908 kalorii. 930 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka cebuli, ser Monterey jack, musztarda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małym naczyniu do pieczenia wymieszaj pieczoną czerwoną paprykę, ser Monterey Jack, ser śmietankowy, majonez, cebulę, czosnek i musztardę w stylu Dijon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Monterey Jack
Udziec Jagnięcy Z Kością
Pieczona Czerwona Papryka
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec w rozgrzanym piekarniku 20 minut, lub do bąbelków i lekko rumiane.