Dip krabowo-kokosowy z chipsami babki
Dip krabowo-kokosowy z chipsami babki to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.52 za porcję. Jedna porcja zawiera 438 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać akompaniament: chipsy babki, szalotki, mięso kraba Jumbo lump, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chipsy Babka, SOS Babeczkowy Chips, oraz Plantain chips & salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Blend mleko kokosowe, szallions, jalapeño, i 1/4 szklanki kolendry w blenderze, aż będzie gładka i wlać do miski.
Ubij w majonezie, sok, i pozostałe 1/4 Puchar kolendry aż tylko połączone. Wymieszaj kraba i sól do smaku i podawaj łyżki na chipsach babki.
Dip można wykonać 6 godzin wcześniej i schłodzić, przykryć. Wymieszać przed podaniem.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.