Dip koperkowy II
Dill Dip II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko receptur Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Udaj się do sklepu i odbierz Koper, śmietanę, sól przyprawową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Koperkowe paszteciki z kurczaka z pomidorowo-koperkowym smakiem, Chleb koperkowy zaczyna się od ciasta koperkowego, oraz Dip Do Pizzy.
Instrukcje
W średniej misce połączyć kwaśną śmietanę, majonez, glutaminian sodu, sól przyprawową, natkę pietruszki i koperek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.