Dip karczochowo-krabowy z wiórkami Pita posypanymi kminkiem
Dip karczochowo-krabowy z frytkami Pita posypanymi kminkiem to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 283 kalorie, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bułkę tartą, grudki krabów, krem karton, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Za ' atar-odkurzone chipsy Pita, Guacamole Z Frytkami Tortilla Z Kminkiem, oraz Edamame "Guacamole" z chipsami pita z Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć tofu, 1/4 Puchar ser, musztarda, oregano, pieprz, i śmietana w dużej misce. Delikatnie złóż mięso krabowe i karczochy. Wymieszać mięso z krabów łyżką do 1-ćwiartkowego naczynia do pieczenia i posypać 2 łyżkami sera, bułki tartej i papryki.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż zbrązowieje.
Podawać z Polewanymi kminkiem chipsami Pita.
Łącznie zawiera kminek pył Pita Chip.