Dip Herby feta & cytryna z crudités

Herby feta & lemon dip with crudités trwa około 15 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 291 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 5 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser feta, zapakuj koperek, selekcję rzodkiewek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Crudités z dipem z kozim serem cytrynowo-Pesto, Sałatka Herby feta & nektarynka z sosem cytrynowo-makowym, oraz Dip Cezar z Crudités.
Instrukcje
Umieść fetę w robocie kuchennym lub blenderze.
Dodaj sok z cytryny i połowę oliwy z oliwek. Czysty, aż będzie gładki, następnie dodaj pozostałą oliwę z oliwek. Wymieszać z koperkiem i miętą.
Wlać do małego pojemnika z zamontowaną pokrywką i przechowywać w lodówce do czasu potrzebnego. Zapakuj warzywa w niskopoziomowy pojemnik i podawaj je z niego.