Dip Garlicky jarmuż i szpinak
Dip Garlicky jarmuż i szpinak to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, ząbki czosnku, jarmuż, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jarmuż Garlicki, Jarmuż Garlicki, oraz Jarmuż Garlicki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Przygotować kąpiel z lodową wodą, napełniając miskę do połowy lodem i wodą; odstawić.
Dodać jarmuż i szpinak do wrzącej wody i gotować, aż zwiędną, o 2 protokół.
Wyjmij z wrzącej wody i zanurz się w łaźni lodowej. Gdy warzywa ostygną, wyjmij je z kąpieli lodowej, otrząśnij nadmiar wody i umieść w misce robota kuchennego.
Dodać czosnek, orzeszki piniowe, ocet i, podczas puréeing, powoli wlać oliwę z oliwek. Kontynuuj oczyszczanie, zatrzymując się, aby w razie potrzeby zeskrobać boki miski gumową szpatułką, aż cały olej zostanie włączony i mieszanina będzie gładka, około 4 minut. Doprawić solą i podawać.Parowanie napojów: Pewsey Vale Eden Valley Riesling, Australia. Australia, Nie szczególnie znana ze swoich białych win, może zaskoczyć jakością wytrawnych Rieslingów, które mają tendencję do wspaniałej pracy z Ostro aromatyzowanymi, pikantnymi potrawami. Ten, ładowany z przodu kwiatowe i cytrusowe smaki, zapewni stymulujący odpowiednik pinprick czosnku i kremowej zieleni dip.