Dip de Arequipe con Queso (Dulce de Leche i Dip serowy)

Dip de Arequipe con Queso (Dulce de Leche i Dip serowy)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Dip de Arequipe con Queso (Dulce de Leche i Dip serowy). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 170 kalorii, 13g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 155 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Przynosi wam to moje kolumbijskie przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Podobne przepisy to Figi, ser i tarty Dulce de Leche (Pasteles de Brevas, Queso y Arequipe), Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), oraz Pan de Banano y Arequipe) chleb Bananan i Dulce De Leche.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 degrees.In mała zapiekanka lub naczynie do pieczenia dodać arequipe i dodać ser. Gotować przez 7 minut lub do bulgotania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Podawać natychmiast z krakersami na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn