Dip Butterscotch

Dip Butterscotch
Dip Butterscotch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1296 kalorii. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, masło, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Tort maślany z czekoladowym Ganache, Tort dyniowy z lukrem toffi, oraz Bułeczki z toffi z kromkami toffi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małym rondlu na średnim ogniu. Po roztopieniu przełożyć do miski i podawać ze świeżymi owocami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Owoceświeże Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn