Dip Benedyktyński
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać benedyktyński Dip spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka cebuli, ogórka, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Benedyktyni, Kanapki Benedyktyńskie, oraz Rozsiewacz Benedyktyński dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ogórek i cebulę zetrzeć na dużych otworach tarki pudełkowej. Ściśnij obie ręce, aby usunąć jak najwięcej wilgoci.
Umieść w sitku o drobnej siatce nad miską i naciśnij kilka razy gumową szpatułką, aby spuścić ostatnią wodę; odstawić na 5 minut.
Umieść serek w średniej misce i ubijaj, aż będzie gładki, około 1 minuty. Jeszcze raz nacisnąć mieszankę ogórkowo-cebulową, aby odcedzić pozostałą wodę, a następnie dodać do serka śmietankowego.
Dodać pozostałe składniki, doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem i wymieszać, aż dobrze się połączą. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, co najmniej 30 minut lub do 24 godzin.
Podawać z pumperniklem tost points lub crudités.