Dilly Rolls
Dilly Rolls może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 159 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dilly Rolls, Rolki Dilly Spoon, oraz Rolki Do Lodówek Dilly Bran dla podobnych receptur.
Instrukcje
Delikatnie podgrzać mleko, aż będzie ciepłe w dotyku (natychmiastowy odczyt termometru powinien rejestrować 49°–130°F).
Dodać cukier i drożdże i ubić do połączenia.
Dodać maślankę; odstawić, aż drożdże zaczną się spieniać, 5-10 minut.
Połącz cebulę, świeży koperek, nasiona kopru, sól i 2 1/2 szklanki mąki w dużej misce. Mieszaj mieszaninę mleka i 2 łyżki masła, dodając więcej mąki w razie potrzeby (ciasto będzie początkowo dość mokre), aż utworzy się lepkie ciasto. Wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 5 minut.
Ciasto przełożyć do lekko posmarowanej masłem miski i przykryć folią.
Pozwól wznieść się w ciepłym, wolnym od przeciągów obszarze, aż podwoi się jego rozmiar, około 1 godziny. Dziurkować ciasto i odstawić do podwojenia ponownie, o 1 godzinę. Rozwałkować ciasto i za pomocą skrobaka do ciasta lub ostrego noża podzielić na 12 sztuk.
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i lekko posmarować masłem. Bańki dłoni i za pomocą dłoni, roll każdy kawałek ciasta na powierzchni roboczej w piłkę i umieścić na przygotowanej blachy do pieczenia, odstępy co najmniej 2 " od siebie (trzeba zostawić wystarczająco dużo miejsca, aby nie dotykają po ich wzrosła).
Blaty pędzla z pozostałymi 2 łyżkami masła i przykryć luźno folią; odstawić do prawie podwojonej wielkości, 20-30 minut.
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 204°.
Piec bułki, aż nadmuchane i głęboki złoty kolor na wierzchu i dnie, 15-20 protokół.
Przełożyć do stelaża z drutu i lekko ostudzić przed podaniem.
Rolki można wykonać 3 godziny wcześniej. Podgrzać przed podaniem, w razie potrzeby.