Dilly Rolls

Dilly Rolls
Dilly Rolls może być tylko chleb, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 159 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, cukru, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dilly Rolls, Rolki Dilly Spoon, oraz Rolki Do Lodówek Dilly Bran dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Delikatnie podgrzać mleko, aż będzie ciepłe w dotyku (natychmiastowy odczyt termometru powinien rejestrować 49°–130°F).
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
2
Dodać cukier i drożdże i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać maślankę; odstawić, aż drożdże zaczną się spieniać, 5-10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
DrożdżeDrożdże
4
Połącz cebulę, świeży koperek, nasiona kopru, sól i 2 1/2 szklanki mąki w dużej misce. Mieszaj mieszaninę mleka i 2 łyżki masła, dodając więcej mąki w razie potrzeby (ciasto będzie początkowo dość mokre), aż utworzy się lepkie ciasto. Wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper OgrodowyKoper Ogrodowy
świeży Koperekświeży Koperek
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ciasto przełożyć do lekko posmarowanej masłem miski i przykryć folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Pozwól wznieść się w ciepłym, wolnym od przeciągów obszarze, aż podwoi się jego rozmiar, około 1 godziny. Dziurkować ciasto i odstawić do podwojenia ponownie, o 1 godzinę. Rozwałkować ciasto i za pomocą skrobaka do ciasta lub ostrego noża podzielić na 12 sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
7
Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i lekko posmarować masłem. Bańki dłoni i za pomocą dłoni, roll każdy kawałek ciasta na powierzchni roboczej w piłkę i umieścić na przygotowanej blachy do pieczenia, odstępy co najmniej 2 " od siebie (trzeba zostawić wystarczająco dużo miejsca, aby nie dotykają po ich wzrosła).
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Blaty pędzla z pozostałymi 2 łyżkami masła i przykryć luźno folią; odstawić do prawie podwojonej wielkości, 20-30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
9
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Piec bułki, aż nadmuchane i głęboki złoty kolor na wierzchu i dnie, 15-20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Przełożyć do stelaża z drutu i lekko ostudzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
1
Rolki można wykonać 3 godziny wcześniej. Podgrzać przed podaniem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn