Dijon Vinaigrette

Dijon Vinaigrette
Dijon Vinaigrette jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 332 kalorie, 1G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz ocet winny, musztardę dijon, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Dijon Vinaigrette, Czosnek Dijon Vinaigrette, oraz Lemon Dijon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem oleju w średniej, niereaktywnej misce i ubijaj, aby połączyć. Podczas ciągłego ubijania, dodawać olej w powolnym, stałym strumieniu, aż do całkowitego włączenia. Przechowywać w lodówce w pojemniku z szczelną pokrywą do 4 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia1
Magazyn