Dijon-Brukselka Z Koperkiem
Brukselka Dijon-Dill może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz brukselkę, musztardę dijon, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Brukselka Dijon, Kremowe Brukselki Dijon, oraz Brukselka z Dijon i koprem włoskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brukselkę umieścić w rondlu z niewielką ilością wody; przykryć i parować do miękkości, około 12-14 minut.
Połącz masło, musztardę, sok z cytryny, koperek, sól i pieprz.
Brukselkę odsączyć, dodać mieszankę masła i kasztany wodne.