Diabelski bałagan
Diabelski bałagan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.31 za porcję. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka płatków chile, pieprz, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Świąteczny bałagan, Eton Mess, oraz Eton Mess dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, grzyby, sól i pieprz, i mieszać często, aż cebula będzie lekko złoty, o 10 protokół.
Zwiększyć ciepło do średniej wysokości, dodać kiełbasę, i mieszać często, aż kiełbasa rumiane lekko i uwolnił trochę tłuszczu, o 5 protokół.
Tymczasem w średniej misce ubijamy jajka i 3 łyżki. woda.
Zmniejszyć ogień do średniej i dodać czosnek i płatki chile. Mieszaj, aż czosnek będzie pachnący, około 1 minuty.
Dodaj szpinak do patelni i wrzucić szczypcami, aż zwiędnie, o 2 protokół.
Przełożyć mieszankę kiełbasowo-warzywną do miski i wytrzeć patelnię do czysta.
Dodać jajka na patelni i jajeczkować tylko do zestawu, 4 do 5 minut, a następnie delikatnie wymieszać w mieszance kiełbasa-warzywo.
Podawać z ostrym sosem, jeśli chcesz.