Deviled Eggs

Deviled Eggs
Deviled Eggs might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 12 i kosztuje 17 centów za porcję. Ta przystawka ma 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną musztardę, sos sałatkowy, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, Zielone jajka i szynka, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane.

Instrukcje

1
Jajka pokroić wzdłuż na pół. Wyjąć żółtka i zacieru widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
2
Wymieszać z majonezem, musztardą, solą i pieprzem. Białka napełnij mieszanką żółtkową, lekko ubijając. Przykryć i przechowywać w lodówce do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MajonezMajonez
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn