Deviled Egg Appetizer Dip
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawek? Deviled Egg Appetizer Dip może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka musztardy dijon, majonez, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Deviled Egg Makaron Sałatka, Przystawka Do Jaj Przepiórczych Deviled, oraz Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu i przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia; wyjąć rondel z ognia i niech jajka gotować w gorącej wodzie z ognia przez 12 minut.
Wylać gorącą wodę i umieścić jajka w misce pełnej lodowatej wody do ostygnięcia.
Obierz i podziel jajka na pół. Posiekać około połowy białek i umieścić w misce.
Pozostałe białka i żółtka umieścić w robocie kuchennym z majonezem, musztardą Dijon, octem winnym i ostrym sosem; proces do gładkiej i przenieść do miski. Złożyć posiekane białka do mieszaniny służyć.