Przepis Deviled Crab Boules z Beurre Blanc można zrobić w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 28g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.0 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis z moich przepisów wymaga liścia laurowego, mielonego pieprzu, wina i skrobi kukurydzianej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Łosoś deski cedrowej z krabem i cytrusami Beurre Blanc, Beurre Blanc, oraz Beurre Blanc są bardzo podobne do tego przepisu.
Aby przygotować deviled kraba, połączyć 2 łyżki posiekanej zielonej cebuli, 1/4 szklanki wina i czosnku w małym rondlu;doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (o 2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
Krab
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
7
Zdjąć z ognia; wymieszać z majonezem, musztardą, czerwoną papryką i papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8
Dodać 2 łyżki posiekanej zielonej cebuli i kraba; wrzucić delikatnie połączyć. Łyżka mieszanki kraba równomiernie do skorupy chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 łyżka Suszonej Marsali
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Krab
9
Piec w temperaturze 375 przez 15 minut lub do całkowitego ogrzania.
Aby przygotować Beurre blanc, połączyć 2 łyżki bulionu, szalotki,1/4 szklanki wina, ocet i liść laurowy w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do 1/4 szklanki (o 3 protokół).
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Odcedzić przez drobne sito do miski, rezerwując płyn; wyrzucić ciała stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I Smażenia
12
Powrót mieszaniny wina do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Połączyć pozostały bulion i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając trzepaczką; wymieszać z mieszaniną wina. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.