Deviled Chicken Lollipops

Deviled Chicken Lollipops
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj lizaków z kurczaka Deviled. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 452 kalorie. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać szalotki, czosnek, sól koszerna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kokosowe lizaki z kurczaka z tropikalnym ketchupem i sosem Anaheim Chile, Deviled Chicken, oraz Deviled Chicken dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F lub Piec konwekcyjny do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Stań na szerokim końcu bębna i przytrzymując wąską kość u góry, użyj noża do parkowania, aby popchnąć i zeskrobać skórę i mięso w dół, aby odsłonić kość i zrobić pulchny "Lizak" z kurczaka na dole. Powtórz z pozostałymi bębenkami. Obficie doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Drumettes Z KurczakaDrumettes Z Kurczaka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Pulse chleb w robocie kuchennym, aby Gruba bułka tarta, (około 12 razy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruba Bułka TartaGruba Bułka Tarta
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodać czosnek, pietruszka, szalotki, 1 łyżeczka soli, pieprz, do smaku, i nadal pulsować, aż drobno posiekane, ale nie pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Przenieść mieszaninę do płytkiej miski i wrzucić roztopionym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Posmaruj każdą perkusję odrobiną musztardy miodowej. Następnie naciśnij i zwiń każdy z nich w bułce tartej do pokrycia. Ułóż Bębny (stojąc, jeśli możesz) na stojaku ustawionym nad blachą do pieczenia. Pieczeń, aż kurczak jest gotowane i bułka tarta są złotobrązowe i chrupiące, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda MIODOWAMusztarda MIODOWA
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Drumettes Z KurczakaDrumettes Z Kurczaka
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z ostrym sosem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drumettes Z KurczakaDrumettes Z Kurczaka
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
8
Halloween Web 2008
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn