Devil ' s Food wanilia krem spirale

Devil ' s Food wanilia krem spirale
Devil 's Food wanilia krem spirale może być tylko hor d' oeuvre szukasz. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten przepis służy 20. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, syrop kukurydziany, masło w sztyfcie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki Devil ' s Food z kremem waniliowym, Babeczki Devil ' s Food wypełnione kremem, oraz Ciasto diabelskie z nadzieniem z kremu Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spryskaj jeden 9 przez 17-calową tacę z natryskiem roślinnym, linią z pergaminem i spryskaj ponownie. W mikserze, używając przystawki do ubijania, ubijaj żółtka i cukier, aż podwoją objętość i bladożółtą; dodaj ekstrakt waniliowy. Mąkę, kakao w proszku, proszek do pieczenia i cukier puder dwukrotnie przesiać. Powoli dodaj suche składniki do miski mieszającej, biegnąc powoli, aż do pełnego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W czystej i beztłuszczowej misce ubij białka, aż będą twarde, ale nie wyschną. Dodać jedną piątą ubitych białek do mieszaniny kakao i wymieszać, aż dobrze włączone. Pozostałe białka złóż w 3 partiach do mieszanki kakaowej i natychmiast rozłóż na dużej blasze za pomocą przesuniętej szpatułki, uważając, aby nie przepracować ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Piec przez 6 do 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Natychmiast uruchom końcówkę noża wokół krawędzi ciasta, aby poluzować go z boków tacy arkuszy, a następnie przesuń go (z pergaminem) na chłodną powierzchnię. Przyciąć suche krawędzie ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Krem waniliowy nadzienie: mikserem elektrycznym ubić masło i skracanie warzyw aż do wymieszania. Obracamy mikser do najniższego ustawienia i stopniowo dodajemy cukier cukierniczy. Włącz mikser z powrotem i beat z dużą prędkością, aż lekki i puszysty, o 5 protokół. Stopniowo beat w wanilii i syrop kukurydziany, aż nadzienie jest konsystencja kwaśnej śmietany, o 2 minuty więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Za pomocą ostrego noża pokrój ciasto na pół wzdłuż. Za pomocą szpatułki przesuniętej rozprowadzić grubą warstwę kremu waniliowego o grubości 1/8 cala na połowę ciasta i pokroić na 5 równych części na połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Zwinąć szczelnie każdą sekcję (odrywając pergamin podczas zwijania) i wstawić do zamrażarki na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
8
Roztopić słodko-gorzką czekoladę w górnej części podwójnego kotła i dodać masło kakaowe lub olej roślinny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady1/3 Szklanki Kawałków Toffi Z Mlecznej Czekolady
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
9
Umieścić rolki po 1 na raz bezpośrednio w podwójnym kotle roztopionej czekolady. Każdą rolkę całkowicie zalać czekoladą. Używając dwóch widelców, ostrożnie przenieś rolki na wyłożoną pergaminem tacę, pozwalając, aby nadmiar czekolady kapał z powrotem do podwójnego kotła. Kontynuuj z pozostałymi roladkami, nalewając więcej czekolady na talerz w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn