Pieczeń wieprzowa pieczona z Królewską glazurą i sosem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj pieczeń wieprzową z Królewską glazurą i sosem. Na 5,64 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 613 kalorii, 90g białka, oraz 17g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka kanadyjskiej whiskey, przyprawy do grilla, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć whiskey można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Pieczeń wieprzowa pieczona z Królewską glazurą i sosem, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Posypać grilla przyprawy na pieczeń, upewniając się, że jest dokładnie doprawione.
Włożyć pieczeń koronową do patelni do pieczenia, kość kończy się. Pieczeń, odkryte, przez 20 do 25 minut na funt mięsa, o 2 1/2 do 3 1/2 godziny, lub gdy temperatura wewnętrzna wynosi 150 stopni F. upewnij się, aby baste z wszelkich kapie patelni co 20 minut przez pierwsze 2 godziny. Przez ostatnią godzinę gotowania podlewaj królewską glazurą. Owiń końce kości folią aluminiową, jeśli zaczną zbyt szybko brązowieć.
Podczas pieczenia jest gotowanie, ubij razem 1 szklanka rosołu z kurczaka, musztarda, sos Worcestershire, 1/4 szklanka whisky, czosnek, imbir, i masło jabłkowe w rondlu i miejsce na średnim ogniu.
Niech gotować na wolnym ogniu, aż gruby i zmniejszony o jedną trzecią, 12 do 15 protokół.
Posmaruj glazurę na pieczeń co 15 minut przez ostatnią godzinę gotowania.
Wyjmij pieczeń z piekarnika, przenieś na półmisek i pozostaw na 15 minut przed krojeniem.
Udekoruj talerz natką pietruszki.
Umieść patelnię do pieczenia na średnim ogniu i rozpal pozostałą 1/2 szklanki whisky, skrobanie bitów płaską łyżką.
Dodaj pozostałą glazurę królewską, Pozostałe 1 1/2 szklanki bulionu z kurczaka, i niech gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i zmniejsza się o połowę.
Wlać do sosu i podawać z pieczeniem.