Devil ' s Food Cake

Devil ' s Food Cake
Devil ' s Food Cake może być tylko deserem, którego szukasz. Na $7.35 za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 265 g tłuszczu, oraz w sumie 4510 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sodę oczyszczoną, wodę, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Devil ' s Food Cake, Devil ' s Food Cake, oraz Red Devil ' s Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj 3 (9-calowe) okrągłe patelnie na ciasto i ułóż każde dno okrągłym woskowanym papierem. Nasmaruj Papier i pył Patelnie mąką, wybijając nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce, ubić wrzącą wodę do kakao, aż będzie gładka i ubić w mleku i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W dużej misce z mikserem ubić razem masło i cukry, aż lekkie i puszyste, o 2 do 3 protokół, i ubić w jajkach, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodatku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Do innej miski lub na pergaminie, przesiać razem mąkę, sodę oczyszczoną i sól i dodać do mieszaniny jaj w partiach naprzemiennie z mieszanką kakao, zaczynając i kończąc mieszanką mąki, i dobrze ubijając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Podziel ciasto między Patelnie, wygładzanie blaty, i piec w górnej i dolnej części piekarnika, przełączanie pozycji patelni w połowie pieczenia, 20 do 25 minut, lub aż tester wychodzi czysty i warstwy zaczynają odciągać się od boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Schłodzić warstwy w patelniach na stojakach 10 minut i włączyć na stojakach do całkowitego ostygnięcia. Warstwy ciasta mogą być wykonane z wyprzedzeniem i przechowywane, dobrze owinięte w folię, w temperaturze pokojowej 2 dni lub zamrożone 1 tydzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
7
W małym rondlu podgrzej śmietanę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
8
Śmietanę polać posiekaną czekoladą. Wymieszać z syropem kukurydzianym i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.;
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
9
W dużej misce do mieszania wyposażonej w przystawkę do łopatek, ubij masło na średniej prędkości przez 4 do 5 minut, skrobając od czasu do czasu boki miski, aż będą bardzo kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
10
Dodać dwie szklanki przesianego cukru cukierniczego i ubić na średniej prędkości, aby dokładnie włączyć, od czasu do czasu zeskrobując boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
11
Dodać pozostały cukier cukierniczy i wymieszać, aż cały cukier zostanie całkowicie włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
12
Dodaj ekstrakt z wanilii, sok z cytryny i mleko i ubijaj przez dodatkowe 3 do 4 minut. Lukier powinien być bardzo kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
13
Przykryć szczelnie folią do momentu użycia. Jeśli przygotowanie lukier 1 dzień wcześniej, przykryć lukier szczelnie folią, ale nie przechowywać w lodówce. Gotowy do użycia, ubić lukier ponownie dodając dodatkowe mleko lub sok z cytryny, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
14
W kuchence mikrofalowej bezpieczne miski, połączyć czekoladki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Podgrzewać w kuchence mikrofalowej na średnim ogniu w odstępach 30-sekundowych, mieszając między nimi, aż czekolada się rozpuści. Odstawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
16
W dużej misce do mieszania wyposażonej w przystawkę do łopatek, ubij masło na średniej prędkości przez 4 do 5 minut, skrobając od czasu do czasu boki miski, aż będą bardzo kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
17
Dodać schłodzoną mieszaninę czekolady do masła i ubić, aż do dokładnie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
18
Dodać dwie szklanki przesianego cukru cukierniczego i ubić na średniej prędkości, aby dokładnie włączyć, od czasu do czasu zeskrobując boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
19
Dodać pozostały cukier cukierniczy i wymieszać, aż cały cukier zostanie całkowicie włączony.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
20
Dodaj ekstrakt z wanilii i mleko i beat przez dodatkowe 3 do 4 minut. Lukier powinien być bardzo kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
21
Przykryć szczelnie folią do momentu użycia. Jeśli przygotowanie lukier 1 dzień wcześniej, przykryć lukier szczelnie folią, ale nie przechowywać w lodówce. Gotowy do użycia, ubić lukier ponownie dodając dodatkowe mleko lub sok z cytryny, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych

Składniki

1Batoniki toffi Heathgroch fioletowygroch fioletowy85opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgesłodko-gorzka czekolada, posiekanasłodko-gorzka czekolada, posiekana227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedrobno posiekana słodko-gorzka czekoladadrobno posiekana słodko-gorzka czekolada2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemocno zapakowany ciemnobrązowy cukiermocno zapakowany ciemnobrązowy cukier7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier cukierniczy, przesiany dwukrotniecukier cukierniczy, przesiany dwukrotnie22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzulekki syrop kukurydzianylekki syrop kukurydziany4largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweprażone i pistacjeprażone i pistacje1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudo smarowania wkładkido smarowania wkładki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgemasło niesolone, temperatura pokojowamasło niesolone, temperatura pokojowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekije niesolone masło, zmiękczonekije niesolone masło, zmiękczone43opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeniesłodzona czekolada, posiekananiesłodzona czekolada, posiekana1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweniesłodzone kakao w proszku (nie w procesie holenderskim)niesłodzone kakao w proszku (nie w procesie holenderskim)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocukierki waflowe neccocukierki waflowe necco1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewrząca wodawrząca woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia40
Magazyn