Deser Z Batonika Czekoladowego

Deser Z Batonika Czekoladowego
Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 32. Udaj się do sklepu i odbierz budyń instant o smaku czekoladowym, Cukier, ciasteczka waflowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Czekoladowo-Orzechowy Deser Cukierkowy, Deser Czekoladowo - Cukierkowy Z Ciasta Francuskiego, oraz Deser Z Zamrażarki Batonika.

Instrukcje

1
Połączyć okruchy opłatka, 1/4 szklanki cukru i masła; naciśnij na dnie 13x9-calowy patelni. Przechowywać w lodówce 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
( 55 Wafli)( 55 Wafli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
W średniej misce ubić śmietanę z serem i pozostałym cukrem do wymieszania. Delikatnie wymieszać w połowie chłodnego Bata; rozprowadzić na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni1-1/2 Szklanki Czerwonych I Zielonych Kandyzowanych Wiśni
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Posypać 3/4 szklanki posiekanej czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
4
Ubij mieszanki budyniowe i mleko trzepaczką 2 min.; polać deserem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
5
Odstawić 5 min. lub aż zgęstnieje. Przykryć pozostałym chłodnym batem.
6
Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy. Przed podaniem wymieszać z pozostałymi posiekanymi batonami czekoladowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn