Deser Warstwowy Frosty Orange Creme
Deser warstwowy Frosty Orange Creme jest bezglutenowe przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 183 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Jeśli masz serek philadelphia, pomarańczowy sorbet, chłodny bita polewa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Warstwowy Frosty Orange Creme, Mrożony Pomarańczowy Deser Cappuccino, oraz Puszysty Deser Pomarańczowy Warstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 9x5-calowa patelnia bochenkowa z folią aluminiową Reynolds Wrap.
Sorbet rozprowadzić na dnie przygotowanej patelni, tworząc równomierną warstwę. Zamrażać 10 min.
W międzyczasie, ubić serek w dużej misce z mikserem, aż kremowy. Stopniowo dodawać skondensowane mleko i sok, ubijając aż do wymieszania.
Ubij w chłodnym Batie; rozłóż na sorbecie na patelni.
Zamrozić 3 godziny. Aby zdemontować, odwrócić patelnię na talerz; usunąć folię.