Deser Orzechowo-Orzechowy
Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 199 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier cukierniczy, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Bananowy Butterscotch, Butterscotch Bliss Layered Deser, oraz Deser Dyniowy Z Sosem Maślano-Rumowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, pokroić masło na mąkę, aż crumbly; wymieszać w 1/2 szklanki orzechów pekan. Wciśnij w nieosiągalny 13-calowy. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 20 minut lub do lekko rumiane. Super.
W małej misce ubić serek śmietankowy i cukier, aż będzie puszysty. Wchodzisz w 1 Puchar ubitej polewy; rozłożone na skorupie.
W dużej misce, ubić mleko i budyń wymieszać przez 2 minuty.
Odstawić na 2 minuty lub do miękkiego zestawu; zalać warstwą twarogu. Przechowywać w lodówce przez 15-20 minut lub do zestawu. Wierzch z pozostałą bitą polewą i orzechami pekan. Przechowywać w lodówce przez 1-2 godziny.