Deser mrożony w batoniku
Candy Bar Freezer Dessert może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Za 74 centy za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 15 g tłuszczu i łącznie 311 kalorii. Ten przepis służy 15 osobom. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 20 minut. Mieszanka lodów maślanych i pekanowych, mleka, mieszanki budyniowej waniliowej i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 14% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także: Deser z batonikiem czekoladowym, Deser z kremowym batonikiem i Deser z łatwym batonikiem.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj okruchy krakersów i masło. Wklep trzy czwarte mieszanki w nienatłuszczoną formę 13-calową. x 9 cali danie. Przykryj i przechowuj w lodówce.
W dużej misce ubijaj mleko i budyń przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieją. Mieszaj lody, aż się wymieszają.
Ubitą polewę rozsmaruj na warstwie budyniu.
W małej misce połącz posiekany batonik i pozostałą mieszaninę okruchów; posypać ubitą polewą. Przykryj i zamrażaj przez co najmniej 2 godziny.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Deser można łączyć z kremową sherry, porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![Kremowe sherry NV Johnson Estate]()
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "