Deser Czekoladowo-Eklerowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten przepis służy 18. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka krakersy miód graham, mleko, vanillan instant pudding mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowy Deser Eclair, Czekoladowy Deser Eclair, oraz Czekoladowy Eclair Graham Deser dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż 7 1/2 arkuszy krakersów Grahama na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Połączyć 3 szklanki mleka, mix budyń, i serek w dużej misce, i ubić z małą prędkością miksera 1 minutę lub aż gruby. Złożyć ubitą polewą.
Rozłóż połowę mieszanki budyniowej na krakersach graham i wierzch z 7 1/2 arkuszy krakersów graham. Powtórz procedurę z pozostałą połową mieszanki budyniowej i 7 1/2 arkuszy krakersów Grahama.
Połącz 1/4 szklanki mleka, zmiękczoną margarynę, miód i niesłodzoną czekoladę w średniej misce i dobrze ubić mikserem. Stopniowo dodawać cukier puder do mieszanki mleka i dobrze ubić.
Polewę czekoladową rozłożyć na krakersach Grahama. Przykryć deser i namiot folią; schłodzić 4 godziny.