Deser Brzoskwiniowy Melba
Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.82 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 314 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 28 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, brzoskwinie, maliny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Deser Brzoskwiniowy Melba, Deser Brzoskwiniowy Melba, oraz Deser Brzoskwiniowy Melba dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać suchą mieszankę żelatynową, sok jabłkowy i wodę w piekarniku holenderskim. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować do całkowitego rozpuszczenia żelatyny, często mieszając.
Dodaj brzoskwinie; przykryj patelnię pokrywką. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskiego; gotować na wolnym ogniu od 15 do 20 minut. albo dopóki brzoskwinie nie będą miękkie.
Wyjmij brzoskwinie z płynu; wyrzuć płyn.
Podawać brzoskwinie ciepłe lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Top z malinami i bitą polewą.