Deluxe Zanurzone Jabłka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Deluxe zanurzone jabłka spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 791 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłek, woda, indywidualnie owinięte karmelki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jabłka zanurzone w S ' mores, Jabłka zanurzone w karmelu, oraz Sól Morska I Czekolada Zanurzone Jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 3 cale wody w średnim rondlu do wrzenia.
Włóż kij rzemieślniczy do górnego końca każdego jabłka.
Zanurz jabłka, po jednym na raz, we wrzącej wodzie na 20-30 sekund, spowoduje to usunięcie powłoki woskowej na jabłkach. Dokładnie osuszyć i umieścić na patelni wyłożonej pergaminem lub papierem woskowym.
Przygotuj karmel, dodając cukierki karmelowe i mleko do średniego rondla na średnim ogniu. Trzymaj się blisko i często mieszaj, podczas gdy cukierki topią się. Po stopieniu wyjąć z ognia i odstawić na około 1 minutę.
Zanurz każde jabłko w karmelu, obracając się powoli, aby pokryć. Kontynuuj obracanie, pozwalając, aby nadmiar kapał z powrotem do rondla.
W razie potrzeby zanurz spody każdego jabłka w orzechach, kawałkach czekolady lub innych dekoracjach.
Całkowicie schłodzić jabłka na przygotowanej patelni, a następnie owinąć pojedynczo i przechowywać przez 2 do 3 dni w szczelnym pojemniku.