Delikatny Budyń Chlebowy

Delikatny Budyń Chlebowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Delikatnego budyniu chlebowego. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 715 kalorii, 22g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Delikatne Ciasto Czekoladowe, oraz Delikatne Ciasto Kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby zrobić puddingi, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło 6 10 uncji ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
PiekarnikPiekarnik
2
Połączyć brioche i mleko w rondlu i odstawić na 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Umieść rondel na średnim ogniu, a gdy bąbelki utworzą się na brzegach mleka, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
W mikserze wyposażonym w łopatkę (lub w misce z mikserem ręcznym) ubijamy żółtka i cukier do jasnego i bladego. Lekko ubić gorącą mieszaninę chleba do jaj. Rozpadnie się na kawałki, ale nie pozwól, aby zmienił się w zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
ChlebChleb
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubij białka z solą w czystej misce miksera (lub dużej misce), aż utrzymają miękkie szczyty. Beat in the vanilla. Złóż białka do mieszanki Chlebowej. Dodajemy do ramekinów masę budyniową. Ustaw ramekiny w naczyniu do pieczenia na tyle dużym, aby je utrzymać, i wlać tyle wrzącej wody do naczynia, aby dojść do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
ChlebChleb
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
ChochlaChochla
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Piec budynie, aż tester ciasto włożone do środka wychodzi czysty, 25 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
1
W małym rondelku połączyć cukier, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i wodę, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z białym winem. Smak i dostosować sok pomarańczowy i cukier, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Wino BiałeWino Białe
CukierCukier
3
Aby służyć, Odwróć puddingi do płytkich misek i łyżka trochę sosu na i wokół każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
7 STYCZNIA 1877: "THE HOUSEHOLD: RECEIPTS FOR THE TABLE."PRZEPIS PODPISANY DOBRĄ GOSPODYNIĄ.—1877
5
Przedruk z The ESSENTIAL NEW YORK TIMES COOKBOOK autorstwa Amandy Hesser. Copyright (c) 2010 By The New York Times Company and Amanda Hesser. Copyright (c) 2010 By The New York Times Company. Wykorzystano za zgodą wydawcy, W. W. Norton & Company, Inc.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn