Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Delikatnego budyniu chlebowego. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 715 kalorii, 22g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, jajka, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy, Delikatne Ciasto Czekoladowe, oraz Delikatne Ciasto Kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby zrobić puddingi, Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Masło 6 10 uncji ramekin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Piekarnik
2
Połączyć brioche i mleko w rondlu i odstawić na 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brioche
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Umieść rondel na średnim ogniu, a gdy bąbelki utworzą się na brzegach mleka, usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
W mikserze wyposażonym w łopatkę (lub w misce z mikserem ręcznym) ubijamy żółtka i cukier do jasnego i bladego. Lekko ubić gorącą mieszaninę chleba do jaj. Rozpadnie się na kawałki, ale nie pozwól, aby zmienił się w zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Chleb
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Ubij białka z solą w czystej misce miksera (lub dużej misce), aż utrzymają miękkie szczyty. Beat in the vanilla. Złóż białka do mieszanki Chlebowej. Dodajemy do ramekinów masę budyniową. Ustaw ramekiny w naczyniu do pieczenia na tyle dużym, aby je utrzymać, i wlać tyle wrzącej wody do naczynia, aby dojść do połowy boków ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Chleb
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Chochla
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec budynie, aż tester ciasto włożone do środka wychodzi czysty, 25 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
Wyjąć z łaźni wodnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
1
W małym rondelku połączyć cukier, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i wodę, doprowadzić do wrzenia i gotować przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Skórka Pomarańczowa
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z białym winem. Smak i dostosować sok pomarańczowy i cukier, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Wino Białe
Cukier
3
Aby służyć, Odwróć puddingi do płytkich misek i łyżka trochę sosu na i wokół każdego.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
7 STYCZNIA 1877: "THE HOUSEHOLD: RECEIPTS FOR THE TABLE."PRZEPIS PODPISANY DOBRĄ GOSPODYNIĄ.—1877
5
Przedruk z The ESSENTIAL NEW YORK TIMES COOKBOOK autorstwa Amandy Hesser. Copyright (c) 2010 By The New York Times Company and Amanda Hesser. Copyright (c) 2010 By The New York Times Company. Wykorzystano za zgodą wydawcy, W. W. Norton & Company, Inc.