Dekor krabowo-Mango

Dekor krabowo-Mango
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Krab-i-mango dekoracji może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 48 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mango, sól, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Mango Crab Guacamole, Crab Mango Enchiladas, oraz Dip Krab, Mango i nerkowca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Składniki połączyć w misce; przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn