Dekonstruowana Patelnia Grillowana Cezar
Dekonstruowana patelnia Grillowana Cezar wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.17 za porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz serduszka sałaty rzymskiej, czosnek, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Dekonstruowana Patelnia Grillowana Cezar, Grillowany Tuńczyk z grillowanym Ratatouille kuskus i Dekonstruowanym Pesto, oraz Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem Cezar dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać patelnię grillową na dużym ogniu.
Do sałatki, w małej misce połączyć oliwę z oliwek, czosnek, kilka szczypty soli i około 15 mielony pieprz.
Główki sałaty przeciąć na pół wzdłuż i posmarować mieszaniną oliwy z oliwek.
Sałata grillowana aż ładnie poczerniała i zwiędła. Grilluj etapami, jeśli patelnia grillowa nie jest wystarczająco duża, aby grillować w jednym etapie.
Sałatę przełożyć na półmisek.
Wyciśnij cytrynę na sałacie.
Na wierzch posypać ogolonym parmezanem, skropić olejem z sardeli i zakończyć natką pietruszki.