Dekonstruowana Kukurydza W Stylu Meksykańskim
Przepis Dekonstruowany Kukurydza w stylu meksykańskim jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 383 kalorie, 8G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka kolendry, Skórka z limonki, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Deconstructed Mexican Street Corn, Kukurydza po meksykańsku na kolbie, oraz Kukurydza Grillowana Po Meksykańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz proszek chipotle z solą i przechowuj w szczelnym pojemniku.
Rozgrzać grill lub patelnię grillową na dużym ogniu, aż będzie gorąca, a następnie dodać kukurydzę i char ze wszystkich stron, obracając od czasu do czasu, aż poczernieje w częściach, 12 do 15 minut. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, odciąć ziarna z kolb.
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu i podsmażyć cebulę, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać zwęglone ziarna kukurydzy i gotować do ogrzania. Wymieszać 1/2 szklanki sera, majonezu, kolendry i skórki z limonki. Doprawić 1/4 do 1/2 łyżeczki soli chipotle.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki sera cotija i więcej chipotle soli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.