Sałatka żurawinowa Deb może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 731 kalorii, 27g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Jeśli masz ocet balsamiczny, połówki piersi kurczaka, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka Śniadaniowe jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek, oraz Sałatka z kurczaka Orzo i zdrowe sałatki letnie porady od Holly Clegg.
Instrukcje
1
Na dużej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać posiekanego kurczaka i gotować, aż kurczak jest gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Kurczak
3
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
4
W dużej misce wymieszaj seler, orzechy włoskie, żurawinę, cebulę, majonez, ocet, sól i pieprz oraz sok z cytryny.
Dodaj schłodzonego kurczaka i mieszaj, aż dobrze się połączą. Przykryć i schłodzić około 6 godzin i podawać na wierzchu liści szpinaku, w razie potrzeby.