Dave ' S Georgia Black Eyed Peas
Dave ' S Georgia Black Eyed Peas jest bezglutenowe przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 270 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka boczku, black-Eyed peas, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin i 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 28%. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas, oraz Black Eyed Peas.
Instrukcje
Spłucz, wybierz i umieść groszek w dużej misce. Przykryć kilkoma centymetrami chłodnej wody; odstawić na 8 godzin na noc.
Wlać wodę do dużego rondla lub garnka do zupy.
Dodać kostki bulionowe i doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu do rozpuszczenia bulionu. Wymieszać z groszkiem, zmniejszyć ogień i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Boczek pokruszyć i odstawić.
Roztopić masło na patelni z boczkiem tłuszczu; gotować i mieszać cebulę, aż zaczną się brązowieć na brzegach, o 10 protokół. Cebulę i tłuszcz wymieszać z groszkiem, dodać pokruszony boczek, szynkę, sól i pieprz do smaku. Dusić groszek na małym ogniu przez 8 godzin, mieszając co godzinę.