Dave ' s Coleslaw

Dave ' s Coleslaw
Dave ' s Coleslaw wymaga mniej więcej 8 godzin i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, kapustę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Dave ' s Party Potstickers, Marynowany łosoś Dave ' a, oraz Dave Lieberman jako Fettuccine Alfredo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać kapustę, marchew, słodka cebula, zielona cebula,i ogórek koperkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Ogórki KoperkoweOgórki Koperkowe
Słodka CebulaSłodka Cebula
KapustaKapusta
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W osobnej misce ubij razem majonez, maślankę, sok z ogórków koperkowych, ocet, musztardę, cukier, pieprz cayenne i 3/4 łyżeczki soli. Pozostałą sól i czosnek rozgnieść i ubić do dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z OgórkówSok Z Ogórków
Pieprz CayennePieprz Cayenne
MaślankaMaślanka
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mżawka dressing na slaw, i wrzucić do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce 8 godzin, lub na noc, przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn