Danny ' s Mojo Pork

Danny ' s Mojo Pork
Wieprzowina Mojo Danny ' ego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 518 kalorii, 59G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 2,73 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Jeśli wycisnąłeś sok z cytryny, oregano w proszku, boston butt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 18 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Grillowany Schab z pomarszczonymi ziemniakami, Mojo Verde i Mojo Picón, Mojo Pork, oraz Czosnek-y Mojo wieprzowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok pomarańczowy, sok z cytryny, prażony czosnek, liść oregano, sól, pieprz, liście laurowe i cebulę i wymieszaj w dużym słoiku z ciasno dopasowaną pokrywką. Marynata jest najlepsza, jeśli jest przechowywana w lodówce do 8 godzin i będzie przechowywać w lodówce przez kilka tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
2
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Chochla 10 uncji marynaty na wierzchu Boston butt w patelni do pieczenia i posypać proszek oregano na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
ChochlaChochla
4
Wstawić do piekarnika i piec 10 godzin. (Danny lubi przygotowywać marynatę rano, pozwolić jej fermentować przez cały dzień i umieszcza swój bostoński Tyłek w piekarniku, aby gotować przez noc.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Boston ButtBoston Butt
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W18 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia55
Magazyn