Dale ' s Pulled Pork
Dale ' s Pulled Pork to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 28g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.37 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, czosnek, sól morską i mielony pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 16 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Dale Talde ' s Slippery Lemongrass Pork Noodles, Easy Pulled Pork Polędwica-Słodka Chili Pulled Pork, oraz Slow Cooker Beer Pulled Pork & BBQ Pulled Pork Sandwiches.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Łopatkę wieprzową doprawiamy obficie solą morską i czarnym pieprzem.
Rozgrzać oliwę z oliwek w 4-litrowym garnku z pokrywką na dużym ogniu. Podsmaż przyprawioną pieczeń wieprzową w gorącym oleju ze wszystkich stron, aż całkowicie zbrązowieje, 2 do 3 minut na stronę.
Wyjmij pieczeń wieprzową na deskę do krojenia, zachowując tłuszcz w garnku.
Pozostawić garnek do ostygnięcia lekko i umieścić na małym ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w zastrzeżonym gorącym oleju, aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Wlać rosół z kurczaka do garnka; doprowadzić do wrzenia podczas skrobania rumiane kawałki żywności z dna patelni z płaskimi krawędziami drewnianą łyżką. Wymieszać płynny dym do mieszanki cebuli. Powrót pieczeń wieprzowa do garnka i przykryć pokrywką.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż do całkowitego zmięknięcia, 3 do 4 godzin.
Wyjąć wieprzowinę na deskę do krojenia, przykryć luźno folią aluminiową i pozostawić na 15 minut. Wieprzowinę rozdrobnić 2 widelcami na drobne kawałki. Powrót rozdrobnioną wieprzowinę do garnka i wymieszać z pozostałą cieczą, aby służyć.