Daktylowo-Orzechowy
Date-Nut Fruitcake może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 63 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, daktyle, pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Data i nakrętka power Bars, Daktyl Wiśniowy, oraz Pecan Date Fruitcake podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukier.
Dodać jajka; dobrze wymieszać.
Połączyć mąkę i sodę oczyszczoną; dodać do śmietany mieszaniny na przemian z maślanką. Wymieszać z kokosem, rodzynkami, daktylami, orzechami pekan i skórką pomarańczową.
Łyżka do nasmarowanego i mącznego 10-in. patelnia z rurką karbowaną.
Piec w temperaturze 300° przez 85-95 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjmowaniem z patelni do stojaka drucianego.
Umieść kawałek woskowanego papieru pod stojakiem.
W małym rondlu doprowadzić cukier i sok pomarańczowy do wrzenia; gotować przez 1 minutę. Wymieszać ze skórką pomarańczową. Dziurkować ciasto długim drewnianym szaszłykiem; stopniowo łyżeczkować polewę nad ciastem owocowym. Całkowicie Cool.