Daktyle zawijane w boczek nadziewane serem Manchego
Daktyle zawinięte w boczek nadziewane serem Manchego mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 34 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, daktyle, ser manchego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Manchego-Nadziewane daktyle zawijane w boczek (Tapas), Daktyle w Pancetcie nadziewane serem Manchego i miętą, oraz Daktyle owinięte boczkiem z Chorizo i Manchego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Do każdej daty wkładamy 1 szt. sera manchego, a następnie zawijamy 1 szt. boczku, zabezpieczając wykałaczką. Ułóż daty w płytkim naczyniu do pieczenia z boczkiem w dół i 1 cal między kawałkami.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 5 minut, obrócić daktyle szczypcami i kontynuować pieczenie, aż bekon będzie chrupiący, 5 do 6 minut więcej.
Osuszyć na talerzu wyłożonym papierowymi ręcznikami.