Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym

Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanych serem pleśniowym daktyli. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzechów pekan, miód, płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ser Pleśniowy Nadziewany Daktyle, Daktyle Nadziewane Serem Pleśniowym, oraz Daktyle Nadziewane migdałami i serem pleśniowym.

Instrukcje

1
Połączyć 2 uncji sera pleśniowego, 6 tosty Pecan połówki, i 6 liści pietruszki flat-leaf; stuff mieszaniny równomiernie do 6 pestek daty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Liściowa PłaskaPietruszka Liściowa Płaska
Zmielone Goździki, Imbir I Gałkę MuszkatołowąZmielone Goździki, Imbir I Gałkę Muszkatołową
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
DaktyleDaktyle
2
Mżawka z 1 łyżką miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia11
Magazyn