Dad ' s Fish gulasz

Dad ' s Fish gulasz
Gulasz rybny taty może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.33 za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 675 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pastę pomidorową, wino, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Dad ' s Fish gulasz, oraz Gulasz Rybny.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, grubym dnie potover na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Dodaj cebulę i smażyć 4 protokół, dodać czosnek i gotować minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać pietruszkę i wymieszać 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
4
Dodaj pomidor i pastę pomidorową i delikatnie gotuj przez około 10 minut.2
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
5
Dodaj sok z małży, wytrawne białe wino i rybę. Doprowadzić do duszenia i dusić, aż ryba jest gotowane przez i łatwo płatki siebie, o 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wytrawne Białe WinoWytrawne Białe Wino
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Dodać przyprawy. Sól do smaku. Chochla do misek i podawać.Świetnie podane z chrupiącym chlebem do zanurzenia w bulionie z gulaszem rybnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
łyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwekłyżka Importowana Grecka Oliwa Z Oliwek
Gulasz RybnyGulasz Rybny
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
ChochlaChochla

Składniki

30trochę posiekanej cukiniiŚwieżo zmielony czarny pieprz do smakuŚwieżo zmielony czarny pieprz do smaku1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży posiekany pomidor (około 1 średni pomidor) lub 1 14-uncyjna puszka całych lub pokruszonych pomidorów z sokamiświeży posiekany pomidor (około 1 średni pomidor) lub 1 14-uncyjna puszka całych lub pokruszonych pomidorów z sokami227papryka habanerosok z małży (lub wywar ze skorupiaków)sok z małży (lub wywar ze skorupiaków)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe wino (jak Sauvignon blanc)wytrawne białe wino (jak Sauvignon blanc)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino680papryka habanerofilety rybne (użyj halibuta, dorsza, soli, czerwonego Lucjana, labraksa), pokrojone na 2-calowe kawałkifilety rybne (użyj halibuta, dorsza, soli, czerwonego Lucjana, labraksa), pokrojone na 2-calowe kawałki680papryka habanerofilety rybne (użyj twardej białej ryby, takiej jak halibut, dorsz, czerwony Lucjan lub okoń morski), pokrojone na 2-calowe kawałkifilety rybne (użyj twardej białej ryby, takiej jak halibut, dorsz, czerwony Lucjan lub okoń morski), pokrojone na 2-calowe kawałki1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwenatka pietruszki, posiekananatka pietruszki, posiekana2largesząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane3largesząbki czosnku, mieloneząbki czosnku, mielone6Spód: okruszki z herbatników grahamsteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśrednia cebula, posiekana (ośrednia cebula, posiekana (o2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebulaposiekana cebula1szczyptaSzczypta suchego oreganoSzczypta suchego oregano30trochę posiekanej cukiniiDotyk suchego oregano, Tabasco, tymianku, pieprzuDotyk suchego oregano, Tabasco, tymianku, pieprzu30trochę posiekanej cukiniiSólSól30trochę posiekanej cukiniiSól do smakuSól do smaku0warzywo (np. szpinak)Sos Tabasco (lub więcej do smaku)Sos Tabasco (lub więcej do smaku)1szczyptaSzczypta suchego tymiankuSzczypta suchego tymianku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży posiekany pomidor (ok. 1 średni pomidor)świeży posiekany pomidor (ok. 1 średni pomidor)2warzywo (np. szpinak)pasta pomidorowa (opcjonalnie)pasta pomidorowa (opcjonalnie)2warzywo (np. szpinak)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia42
Magazyn