Gulasz rybny taty może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje $1.33 za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 675 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pastę pomidorową, wino, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Easy Fish Molee (Gulasz Rybny W Stylu Południowoindyjskim Z Kokosem), Dad ' s Fish gulasz, oraz Gulasz Rybny.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym, grubym dnie potover na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
2
Dodaj cebulę i smażyć 4 protokół, dodać czosnek i gotować minutę więcej.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.