Cztery serowe Chiles Rellenos to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka philadelphia cream cheese, chiles anchos, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Chiles Anchos Rellenos de Queso (Ancho Chiles nadziewane serem), Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), oraz Zapiekanka Chiles (Chiles) Rellenos.
Instrukcje
1
Wymieszać serek śmietankowy i rozdrobnione sery.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
2
Stuff chiles z mieszanki sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
3
Smażyć lub piec zgodnie z zaleceniami w ulubionym nadziewane chiles przepis.
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Poema Cavan Extra Dry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.