Czterowarstwowa Pasta Serowa
Czterowarstwowa Pasta serowa to przyprawa, która służy 24. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 17g tłuszczu i w sumie 217 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka sera cheddar, dodatkowego młodego szpinaku, sosu pieprzowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, który jest solidny. Podobne przepisy obejmują Osiem Warstw Taco Spread, Pasta Z Sera Kominkowego, oraz Pasta Z Sera Łososiowego.
Instrukcje
W małej misce połącz 4 oz. ser śmietankowy i posiekany szpinak. W innej misce połącz chutney i pozostały serek śmietankowy. W dużej misce wymieszaj ser cheddar, majonez, orzechy pekan, cebulę i sos z ostrej papryki.
Wyłóż 3-filiżankową miskę folią.
Rozłóż połowę mieszanki sera cheddar w przygotowanej misce.
Ułóż mieszankę szpinaku i chutneya. Na wierzch z pozostałą mieszanką sera cheddar. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Rozłóż na talerzu do serwowania; udekoruj dodatkowym szpinakiem.
Podawać z krakersami i warzywami.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Dip. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Le Grand Courtage rosé Brut Bedazzled Bottle. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
![Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka]()
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Butelka
Jasne aromaty i smaki świeżej truskawki i maliny łączą się z nutami bzu i fiołków. Na podniebieniu utrzymuje się delikatna równowaga suchości i kwasowości ze smakami dzikich jagód i granatu wraz z delikatnymi nutami kwiatowymi. To Brut różowe uzupełnia szeroką gamę potraw, od pikantnych po słodkie. Spróbuj z pikantnymi daniami azjatyckimi, risotto, BBQ, wołowiną, jagnięciną, kaczką, kurczakiem, prosciutto, owocami morza, pizzą, miękkim serem (jak brie lub koza), sernikiem, crème brulée, Truskawkowym ciastem i ciastem jagodowym. Wymieszaj ze świeżym sokiem grejpfrutowym, aby uzyskać orzeźwiający napój brunchowy lub dodaj pływak do koktajlu na bazie ginu.Mieszanka: Chardonnay zapewnia głębię i strukturę, a Ugni Blanc zapewnia naturalną kwasowość i świeżość. Lekki Gamay nadaje wyrazisty owocowy wyraz i gładką konsystencję. Winogrona pochodzą z wysokiej jakości terroirów we Francji, takich jak Burgundia i Beaujolais.