Czosnkowo-rozmarynowa pieczeń z jagnięciny

Czosnkowo-rozmarynowa pieczeń z jagnięciny
Czosnkowo-rozmarynowa pieczeń z jagnięciny jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 483 kalorie, 28g białka, oraz 40 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz koszerną sól, jagnięcinę po francusku, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona jagnięcina z rozmarynem i czosnkiem, Pieczeń z jagnięciny z rozmarynem, oraz Drop Dead Gorgeous-Garlic Studded Roast Leg of Lamb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić jagnięcinę, mięso od strony dołu, na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
2
Wytnij 1-calowe głębokie szczeliny między każdym żebrem Na spodzie każdego stojaka; stuff 2 plastry czosnku do każdej szczeliny. Obróć jagnięcinę, mięso do góry; płaszcz sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Posypać pieprzem i rozmarynem, naciskając delikatnie, aby przylegać. Przykryć i marynować w lodówce 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Jagnięcinę posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Piec w temperaturze 450 przez 20 minut lub aż termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) do 160 (średnio). Przykryć folią; odstawić na 10 minut przed krojeniem każdego stojaka na 8 sztuk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn