Czosnek Ziele Tilapia
Czosnek ziele Tilapian jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przepis z 20 porcjami. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 5G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 40 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, przyprawy, musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tilapia Cytrynowa, Czosnkowa I Ziołowa, Czosnek I Zioła Przyprawione Tilapia, oraz Tilapia Kruszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wymieszać masło, czosnek w proszku, włoskie przyprawy i musztardy mielonej w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Umieścić rybę na wyłożonej folią płytkiej patelni do pieczenia.
Rozłóż rybę mieszanką masła ziołowego.
Piec 10 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.