Czosnek Pieczony Latem Squash

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Czosnek pieczony latem Squash może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 150 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka oliwy z oliwek, mielonego pieprzu, herbes de provence i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cytrynowa Bazylia Pieczona Letnia Kabaczek Z Czosnkiem Chrupiąca, Letnia Pizza Squash z pieczonym czosnkiem i Crème Fraîche, oraz Cukinia i Kabaczek z imbirem i czosnkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Trim końce z squasha, i wyciąć każdy squash na pół wzdłuż.
Przetnij połówki ponownie na pół w poprzek, aby zrobić 4 kawałki; przetnij te kawałki na pół jeszcze dwa razy na dłuższą drogę, aby zrobić 16 krótkich włóczek z każdej squasha. Wrzucić squash z oliwą z oliwek i czosnku w misce; umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Posypać solą i czarnym pieprzem.
Piecz squasha, aż spears i czosnek zacząć brązowy, 5 do 10 protokół. Sprawdź squash po 5 minutach i Dodaj Czas w odstępach od 2 do 3 minut, aby uniknąć palenia.