Czosnek i zioła pszenica bulgur
Czosnek & ziele pszenica bulgur trwa około 20 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Na 96 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Ten przepis z BBC Good Food ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne, lacto ovo wegetariańskie i wegańskie dieta. Mieszanka ziół, grochu, oleju czosnkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest spektakularne. Spróbuj Pieczony Czosnek I Zioła Pełnoziarnisty Kuskus, Pełnoziarniste ciasto czosnkowo-ziołowe do pizzy, oraz Pełnoziarnisty Czosnek Ziołowy Chleb Piwny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotować kaszę bulgurową we wrzącej osolonej wodzie przez 15 minut lub do miękkości, dodając groszek na Ostatnie 3 minuty gotowania.
Zrobić dressing łącząc olej, sok z cytryny i przyprawy. Zioła wymieszać z osuszoną pszenicą bulgur i grochem z dressingiem.