Need a dairy free main course? Czosnek i zioła pieczony indyk może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 469 kalorii, 70g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, oregano, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Prosty czosnek i zioła pieczony indyk, Czosnkowo-ziołowa Pieczona pierś z indyka z majonezem estragonowym, oraz Polędwica z indyka pieczona ziołowo z sosem z Mango, limonki i imbiru oraz pieczonymi słodkimi ziemniakami podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pat turkey dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2
Połącz przyprawy i czosnek; przetrzyj na zewnątrz i wewnątrz indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Umieść cytrynowe i pomarańczowe kliny w jamie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Połóż bok piersi na stojaku na patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, Odsączona
5
Piec w temperaturze 325° przez 3-1/2 do 4 godzin lub aż termometr mięsa odczyta 180°, fastrygując od czasu do czasu kapaniem patelni. Przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zarumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wyjąć indyka na półmisku; przykryć i odstawić na 20 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
7
Do miarki wlać kapiące Patelnie i poluzowane brązowe kawałki. Odtłuścić tłuszcz, rezerwując 2 łyżki stołowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodaj tyle wody, aby odmierzyć 2 szklanki. W małym rondlu połączyć mąkę i tłuszcz do uzyskania gładkości. Stopniowo mieszać w ociekaniu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
9
Podawać z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane