Czosnek i zioła pieczony indyk

Need a dairy free main course? Czosnek i zioła pieczony indyk może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 469 kalorii, 70g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Będzie hitem w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, oregano, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompotem z winogron i jagód z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 17 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Prosty czosnek i zioła pieczony indyk, Czosnkowo-ziołowa Pieczona pierś z indyka z majonezem estragonowym, oraz Polędwica z indyka pieczona ziołowo z sosem z Mango, limonki i imbiru oraz pieczonymi słodkimi ziemniakami podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz przyprawy i czosnek; przetrzyj na zewnątrz i wewnątrz indyka.
Umieść cytrynowe i pomarańczowe kliny w jamie.
Połóż bok piersi na stojaku na patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 325° przez 3-1/2 do 4 godzin lub aż termometr mięsa odczyta 180°, fastrygując od czasu do czasu kapaniem patelni. Przykryj luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zarumieni.
Wyjąć indyka na półmisku; przykryć i odstawić na 20 minut przed rzeźbieniem.
Do miarki wlać kapiące Patelnie i poluzowane brązowe kawałki. Odtłuścić tłuszcz, rezerwując 2 łyżki stołowe.
Dodaj tyle wody, aby odmierzyć 2 szklanki. W małym rondlu połączyć mąkę i tłuszcz do uzyskania gładkości. Stopniowo mieszać w ociekaniu. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.