Czerwony Tuńczyk Smażony W Chile Z Glazurą Teriyaki
Przepis Czerwony Chile zapiekany Tuńczyk z Teriyaki glazury może zaspokoić swoje Japońskie pragnienie w około 3 godziny i 30 minut. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 23G białka, oraz 12g tłuszczu. Na $1.9 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, mielony imbir, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekany tuńczyk Ahi z rukolą, Chile i sałatką imbirową, Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, oraz Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.