Czerwony Snapper en Papillote z winegretem Kolendrowo-limonkowym

Czerwony Snapper en Papillote z winegretem Kolendrowo-limonkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj czerwonego Snappera en Papillote z winegretem Kolendrowo-limonkowym. Ten przepis służy 2 i kosztuje $7.54 za porcję. Jedna porcja zawiera 528 kalorii, 93g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać Jalapeno chile, gruba sól i pieprz, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Czerwony Lucjan z kolendrą, czosnkiem i limonką, oraz Chile Lime Salmon Fajita Sałatka z Cilantro Lime Vinaigrette dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia85
Magazyn