Czerwony Snapper Ceviche Z Jalapeno I Czerwoną Cebulą

Czerwony Snapper Ceviche Z Jalapeno I Czerwoną Cebulą
Czerwony Snapper Ceviche z Jalapeno i czerwoną cebulą jest pescatarian danie główne. Na 22,78 zł / porcja, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1530 kalorii, 262g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Mieszanka papryki, sok z limonki, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Marynowana Czerwona Cebula.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn